El Menjador

Gastronomia

El Nou Moderno és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepo i Roseta, ja fa gairebé 50 anys. La Rosa, la néta de la Roseta, juntament amb la Teresa, la seva mare, són les cuineres de nostra casa.

La Teresa aporta l’experiència i la sapiencia en l’elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són la truita en suc, la clotxa o el fricancó de vedella, recepta original de la iaia Rosa. La Rosa dóna una suspira d’innovació a la nostra carta, amb revisions actualizades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta. Plats divertits i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s’han cultivat.

El ví, elements esencial de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella a nostra casa. Com a familia d’arrel pagesa defensem la pressència dels vins del poble i de la D.O. que l’empara.

Disposem de referències de gairebé totes les bodegues de la comarca, amb constant rotació i posant especial atenció als nous productes, les petites i artesanes bodegues familiars i també a les cooperatives. L’oli elaborat amb la nostra varietat “empeltre”, provinent d’oliveres centenàries, juntament amb noves referències d’arbequina, és un element socio-gastronòmic cabdal en la nostra zona. Podreu tastar-lo i apreciar-lo amb tota la seva autenticitat i les seves virtuts organolèptiques.